Rompertjes lange mouw

Rompertjes met lange mouw bestel je in onze webshop

In onze webshop kun je allerlei soorten unieke kinderkleding kopen, die we op bestelling voor je vervaardigen. Babybroekjes met print bijvoorbeeld, of leuke rompertjes met lange mouw. Deze rompertjes zijn perfect voor in de winter, want een exemplaar met korte mouwen is meestal niet afdoende gedurende de koude maanden. En aangezien je niet wilt dat je kindje het koud heeft is een rompertje met lange mouw dan beter. Overigens worden deze ook vaak gewoon als bovenkleding gebruikt in plaats van een sweater. Het fijne aan een romper is namelijk dat je er heel gemakkelijk een lekker broekje overheen kunt doen, bijvoorbeeld de joggingbroekjes die we ook verkopen. Als je ze in matching kleuren koopt en een van de twee heeft een leuke print dan heb je heel gemakkelijk een leuk outfitje gecreëerd. Je kunt als je dat wilt overigens ook die romper van dezelfde stof laten maken als het broekje, want wij maken alle items precies zoals jij ze wilt.

Goede kwaliteit rompertjes met lange mouw

Bij Damara Kids vinden we het heel belangrijk dat alle kleertjes die we verkopen van goede kwaliteit zijn. Ze moeten lang meegaan en niet verkleuren in de was. Daarom kopen we alle stoffen met zorg in, en worden de kleertjes met goede kwaliteit garen in elkaar gezet. Die rompertjes met lange mouw, sweatshirts en broekjes zijn dus allemaal van uitstekende kwaliteit. Bovendien houden we nauwgezet alle trends op het gebied van kinderkleding in de gaten, zodat we altijd over de meest trendy stoffen beschikken. Je vindt in onze webshop dus niet alleen goede kwaliteit kleertjes, maar ook trendy items, die je zowel als fijne basic kunt gebruiken als om een opvallend lookje te creëren.

Rompertjes lange mouw

Rompertjes met lange mouw met custom bedrukking

We hebben een ruime collectie rompertjes in onze webshop, uiteraard zowel korte als lange mouw, welke je kunt bestellen in elke stof naar die we op voorraad hebben. Maar we kunnen die rompertjes met lange mouw ook met een custom bedrukking leveren. We beschikken namelijk over de juiste apparatuur voor kinderkleding bedrukken, en kunnen daar heel veel maatwerk in bieden. Laat bijvoorbeeld rompertjes of t-shirt bedrukken met de naam van je kindje, of de geboortedatum. Of laat custom kleertjes bedrukken met een leuke quote of een zinnetje die betrekking heeft op de ouders. Dit is niet alleen erg tof voor je eigen kindje, maar ook als origineel cadeau voor aanstaande ouders. en wat dacht je van een shirtje met de tekst ‘ik word grote zus’? Ook dit is mogelijk in onze webshop voor kinderkleding op maat. Informeer gerust eens naar de mogelijkheden!

Menu