Kinderkleding bedrukken

Kinderkleding bedrukken met eigen tekst of logo

In onze webshop voor kinderkleertjes maken we van alles op maat. We werken aan de hand van patronen voor fijne sweaters en t-shirtjes voor kids, maar maken ook comfortabele babybroekjes met print. Je kunt echter ook bij ons terecht voor kinderkleding bedrukken met een eigen print. Dit is een super origineel idee voor bijvoorbeeld een cadeau. Je kunt er de naam van het kindje op laten drukken, of de geboortedatum, of een leuke tekst die iets te maken heeft met de ouders van het kindje…. Wat jij maar wilt! Wij drukken deze tekst vervolgens in een kleur inkt naar keuze op het kledingstuk dat je wilt hebben, en fixeren deze bedrukking door middel van hitte. Daardoor blijft de print heel lang mooi, en heb je dus lang plezier van het otufitje. Kinderkleding bedrukken is een leuke manier om rompertjes, sweaters en t-shirtjes te personaliseren, of dat nu als cadeautje is of gewoon voor jullie zelf.

Kinderkleding bedrukken met afbeelding naar keuze

Op het gebied van het bedrukken van alle bovenstaande items heb je best veel vrijheid. Kinderkleding bedrukken is voor ons namelijk maatwerk, en we doen ons best om jou zo goed mogelijk te helpen. Wil je bijvoorbeeld een bepaald dier op het shirtje hebben omdat je kind daar fan van is? Of wil je het logo van je eigen bedrijf laten drukken? Je kunt zelfs een lief gedicht of lieve tekst in een mooi lettertype op onze kinderkleding bedrukken. Als je een leuk idee hebt, laat het ons dan weten en we gaan kijken hoe we dit kunnen omzetten naar een mooie print. Op die manier krijg je altijd een heel persoonlijk shirtje of rompertje, en zo creëer je mooie herinneringen aan een heel bijzondere tijd.

Kinderkleding bedrukken

Webshop voor kinderkleertjes op bestelling

Doordat wij de kinderkleertjes in onze shop pas gaan maken of die kinderkleding bedrukken als jij ze daadwerkelijk besteld hebt is een maat nooit uitverkocht. Zolang we de betreffende stof nog op voorraad hebben kun je er nog elk gewenst kledingstuk van bestellen en zelfs matching items. Je kunt bijvoorbeeld ook sweaters en babybroekjes met print bestellen van precies dezelfde stof. Zo creëer je heel gemakkelijk een mooie look want dit ziet er erg tof uit. Als je wilt kunnen we van diezelfde stof zelfs haarbandjes maken en rompertjes met lange mouw. Super leuk om allemaal met elkaar te combineren, maar natuurlijk ook als losse items erg leuk om in de kast te hebben liggen. Want onze kinderkleding is doordat we met veel zorg alleen de mooiste stoffen inkopen altijd uniek!

Menu